Win €750 voor jouw sportclub – Wel Zo Sportief!

Inmiddels is de campagne ‘Word ook een club van NIX’ gestart. Deze campagne is bedoeld voor sportkantines om zo sporters, ouders, bezoekers en barvrijwilligers eraan te herinneren dat NIX18 belangrijk is. Als sportclub wil je dat jouw sporters altijd het beste uit zichzelf kunnen halen. Dus we houden ons aan de landelijke spelregel, geen alcohol onder de 18. Wel zo sportief!

Winactie
Als sportclub wil je daar natuurlijk graag aan bijdragen en dat willen wij belonen. Daarom hebben we een toffe actie waarmee jouw sportclub € 750 kan winnen! Dit bedrag kan je besteden aan sportmateriaal naar keuze. Dus zijn jullie toe aan nieuwe goals, tennisnetten of basketballen? Doe mee!

En daarbij, vanuit het regionale programma van ‘In Control of Alcohol & Drugs’ willen we de clubs in Noord-Holland Noord extra motiveren, dus hebben we de winkans verhoogd. Wij verloten dus nog eens 3 x €750 extra voor een club in de regio Kop van Noord-Holland, in de regio Alkmaar en regio Westfriesland. Dus extra winkans voor die clubkas!

Hoe het werkt:

  • Stap 1: Bestel nu gratis het NIX18 sportpakket op de website van het trimbos
  • Stap 2: Tover jullie kantine om tot een kantine van NIX (video)
  • Stap 3: Post hiervan een foto op Instagram en/of Facebook met deze hashtags: #clubvanNIX en #incontrol
    én jouw regio: dus kies uit #regioAlkmaar #regioWestfriesland #regioKop

Hoge kans op een prijs
De actieperiode loopt tot en met 30 oktober 2022 (actie is een week verlengd door de herfstvakantie). De winnaars worden bekend gemaakt op 1 november en krijgen daarvan persoonlijk bericht via Instagram of Facebook. Spannend!

✅ Check de landelijke actievoorwaarden
✅ Check de ‘In Control of Alcohol & Drugs’ actievoorwaarden
✅ Privacy: Wij delen de gegevens niet met derden.

Update over winnaars