Win €750 voor jouw sportclub – Wel Zo Sportief!

Van 2 t/m 27 oktober start opnieuw de campagne ‘Word ook een club van NIX’. Deze campagne is bedoeld voor sportkantines om zo sporters, ouders, bezoekers en barvrijwilligers eraan te herinneren dat NIX18 de norm is. Als sportclub wil je dat jouw sporters gezond zijn én gezond blijven om altijd het beste uit zichzelf te halen. Dus we houden ons aan de landelijke spelregel, geen alcohol onder de 18. Wel zo sportief!

Winactie
Als sportclub wil je daar natuurlijk graag aan bijdragen en dat willen wij belonen. Daarom gaat er dit najaar weer een toffe actie van start waarmee jouw sportclub € 750 kan winnen! Dit bedrag kan je besteden aan sportmateriaal naar keuze. Dus zijn jullie toe aan nieuwe goals, tennisnetten of basketballen? Doe mee!

Vanuit de landelijke campagne (loopt t/m 15 oktober) kun je een interessante clinic of lezing winnen. Via het regionale programma van ‘In Control of Alcohol & Drugs’ willen we de clubs in Noord-Holland Noord extra motiveren. We hebben dus de winkans verhoogd. Wij verloten per regio €750 voor een club in de regio Kop van Noord-Holland, in de regio Alkmaar en regio Westfriesland.

Hoe het werkt:

  • Stap 1: Bestel het gratis NIX18 sportpakket via de knop hierboven
  • Stap 2: Tover vóór 27 oktober jullie kantine om tot een kantine van NIX (video)
  • Stap 3: Post hiervan een foto op Instagram en/of Facebook met deze hashtags: #clubvanNIX en #incontrol
    én jouw regio: dus kies uit #regioAlkmaar #regioWestfriesland #regioKop

Hoge kans op een prijs
De actieperiode loopt van 2 tot en met 27 oktober 2023 (iets verlengd ivm de herfstvakantie in regio Noord). De winnaars worden bekend gemaakt op 1 november en krijgen daarvan persoonlijk bericht via Instagram of Facebook. Spannend!

Hulp bij leeftijdscontrole
Hoe pak je dat dan aan als sportkantine? Onze mysteryshoppers kunnen deze actieperiode zomaar bij je op de stoep staan. Handig, want zij kunnen je helpen met tips en je meer vertellen over deze winactie.

✅ Check de actievoorwaarden
✅ Privacy: Wij delen de gegevens niet met derden.

Toolkit voor partners

Winnaars van 2022