Webinar: In gesprek met mijn kind over alcohol en drugs

Voor ouders met kinderen tot en met 17 jaar organiseerde ‘In Control’ met Brijder Jeugd een webinar op 4 oktober om 19.30 uur. Webinar zijn een laagdrempelige manier om meer kennis & inzicht te krijgen in de belevingswereld van jouw kind.

Webinar om kennis te delen
Tijdens het gratis webinar nam een preventiedeskundige van Brijder Jeugd ouders mee in de wereld van alcohol & drugs. Er waren hierbij acteurs aanwezig, die op een leuke en laagdrempelige manier het gesprek aangingen en herkenbare situaties naspelen. Tijdens dit interactieve webinar was er veel informatie voor ouders over:

  • de gevolgen van alcohol en drugs gebruik voor jongeren
  • de puberteit en middelengebruik
  • de ontwikkeling van het jonge brein
  • in gesprek gaan met jouw kind

Het gratis webinar was op woensdag 4 oktober van 19.30 tot 21.00 uur en zijn gemakkelijk te volgen vanachter je eigen computer. Na registratie ontvingen deelnemers een bevestigingsmail met informatie over hoe je de toegang krijgt tot het webinar.

Gemakkelijk op de hoogte blijven?
Wij organiseren vaker informatieve webinars. Ook delen we nieuws rondom alcohol & drugs onder jongeren. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de maandelijkse weetjes-nieuwsbrief.

Handige links