IkPas: Ga jij de uitdaging met jezelf aan?

IkPas is een landelijke campagne met als doel om mensen bewuster om te laten gaan met alcohol. Je wordt niet gevraagd om nooit meer alcohol te drinken, maar om jouw alcoholgebruik in de maand januari even op pauze te zetten. Je wordt je tijdens deze ‘Dry January’ bewuster van de keuze om wel of niet te drinken, je doorbreekt vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.


Daarom doe je mee
Naast dat het goed is om eens stil te staan bij jouw eigen gedrag en routines, ervaarden veel deelnemers daarnaast ook veel andere voordelen:

  • 55% van de deelnemers slaapt beter
  • 32% van de deelnemers valt af
  • 63% van de deelnemers voelt zich mentaal fitter
  • 55% van de deelnemers bespaart geld
  • 62% van de deelnemers voelt zich fysiek fitter

Aanmelden
Dry January’ start op 1 januari 2023. Je kunt je aanmelden via www.ikpas.nl. Je krijgt dan een eigen dashboard met een aantal handige functies, zoals een IkPas Coach, toegang tot een forum, een nieuwsbrief en toegang tot artikelen, alcoholvrije recepten, handige tips en nuttige weetjes.

Win een chique 0% drankje
Bij aanmelding vóór 31 december 2022 kun je een lekker 0% drankpakket winnen. Dit als extra steuntje in de rug. Dus geef, ná jouw aanmelding, ook aan ons jouw gegevens door om één van de 3 prijzen thuis te krijgen.
➡️ Vul jouw gegevens in

ikpas winactie in control

Haak anderen aan
Natuurlijk is samen meedoen leuker (en makkelijker) dan alleen. Daarom is er nu ook de mogelijkheid om een team challenge aan te maken en jouw vrienden en familie hiervoor uit te nodigen.

» Bekijk de promotoolkit voor partners