Het Puberbrein, een handleiding

Waarom maken pubers hun huiswerk niet? Waarom komen ze altijd te laat? Waarom is het een lastige opgave om voor 12 uur uit bed te komen? Waarom zijn alcohol, drugs en gamen zo aantrekkelijk voor jongeren? Aletta Smits geeft op een humoristische wijze antwoord op deze vragen tijdens een lezing over het puberbrein.

Nieuwe ontwikkelingen

Er is recent van alles over het puberbrein bekend geraakt. De lezing Puberbrein zet het voor u op een rij en geeft op humoristische wijze antwoord op bovenstaande vragen. Hoe kunnen opleiders, stagebegeleiders, roosteraars en docenten daarop aansluiten? En hoe kun je als opvoeder je kind klaarstomen voor de maatschappij die geen boodschap heeft aan het bioritme van een puber?

Voor wie

Voor ouders, opa’s, oma’s, leraren, stagebegeleiders en iedereen die pubers beter wil begrijpen.

Of ze nu 12 of 20 zijn, voor volwassenen lijkt het soms alsof pubers een vreemde levensvorm zijn. En dat klopt: we snappen pubers echt niet meer.
In de lezing legt Aletta Smits uit hoe het puberbrein het pubergedrag stuurt. En hoe wij – volwassenen die de puberleeftijd zijn ontgroeid – daarmee om kunnen gaan.

Aletta Smits is directeur van De Loef Training en Advies. Ze geeft lezingen en workshops over de ontwikkeling van het puberbrein. Ze is auteur van het boek ‘Het puberbrein – de missende handleiding’.

Eerdere reacties:

  • ‘Ik kijk nooit meer hetzelfde naar mijn kinderen, vanaf morgen wordt alles anders thuis.’
  • ‘Ik dacht dat ik naar een presentatie ging, maar het leek wel of ik een avond in het theater had gezeten.’
  • ‘Fantastische lezing, met veel herkenbare voorbeelden en humor.’

Aanmelden

Het webinar is op dinsdag 11 juni van 19.30 tot 21.00 uur. Het is gratis en gemakkelijk te volgen vanachter je eigen computer. Tijdens de bijeenkomst kunnen ook vragen worden gesteld via de chat. Het webinar wordt opgenomen en is nog 3 dagen terug te kijken.

Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met informatie hoe je toegang krijgt tot het webinar. We doen dit met het programma Zoom. Installeer dat dus alvast op jouw computer. Dan ben je er helemaal klaar voor!

Promotiematerialen